Pulszdrowia

Portal Twoich możliwości
Prowadzony przez ekspertów
Obejmujemy Patronat:

Cykl konferencji "Współczesne kierunki działań prozdrowotnych", które odbywają się październik 2013-czerwiec 2014, Warszawa

III Maraton Aqua Fitness, Lublin

Targi Zdrowo Zakręcone, Lublin

II Spotkanie z Psychodietetyką Praktyczną, Warszawa

Akcja Aqua Fit-poczuj lekkość- autorski program prozdrowotny

Rozpoczęcie współpracy z Polskim Towarzystwem Dietetyki


Przepisy

Pasta z soczewicy Aby polubić przepis musisz się zalogować

Pasta z soczewicy

Dodaj do swoich przepisów

Przepis na błyskawiczna i pyszną pastę z soczewicy :)

 

Składniki:

 

- 300g soczewicy

- 3 łyżki oliwy z oliwek

- 2 łyżki soku z cytryny

- 3 ząbki czosnku

- sól morska, pieprz

- 2 łyżki posiekanych ziół (np. koperku, pietruszki)

 

Przygotowanie: 

 

Soczewicę gotujemy około 50 minut. Odcedzamy, lecz pozostawiamy kilka łyżek wywaru. Miksujemy soczewicę z resztką wywaru oraz pozostałymi składnikami. Dodajemy zioła i przyprawy i odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Smacznego!

 


Powrót


Aby dodać komentarz trzeba być zalogowanym
Komentarze
Brak komentarzy
Nasi partnerzy Food forum Food forum Kalkulator kalorii
Oblicz ile kalorii spalasz w czasie różnych czynności

(kg)

(min)


Sprawdź także: Porównujemy produkty Dodaj nową firmę Dieta tygodnia

Dieta przy stłuszczeniu wątroby

Dieta przy stłuszczeniu wątroby

Zobacz wszystkie diety tygodnia


Przepis tygodnia

Sałatka Waldorf

Sałatka Waldorf

Sprawdź wszystkie przepisy


Produkt tygodnia

Ziemniaki

Ziemniaki

Produkty tygodnia

Sprawdź zdrową żywność


Wiadomości

Bądź na bieżąco

Zobacz wszystkie

PulsZdrowia.pl © 2016 All Rights Reserved